JEM is bijna 2...het werd weer eens tijd om een paar nieuwe foto's en filmpje op het Net te zetten, want het is alweer een tijdje geleden! Inmiddels heeft Jem weer van alles geleerd en beleefd, hij kan nu bijvoorbeeld al bijna net zo goed als Toots Thielemans mondharmonica spelen, waar vooral Poes helemaal wild van wordt. Poes is namelijk best bang van de onstuimige Jem, maar de verlokkende tonen van de mondharmonica dwingen Poes toch naar Jem toe!


Bij opa en oma krijgt Jem alle aandacht die hij maar wil, een nachtje logeren is altijd feest. Elke dag naar de eendjes brood voeren, 'etuh etuh', of naar de 'toh-toh' die ook wel een kruimeltje lusten zodat ze weer eitjes voor Jem zijn ontbijtje kunnen leggen. Ook de grote groene kwakende 'kuh-kuh' in de vijver is favoriet!

Met de andere opa en oma is Jem laatst naar Artis geweest waar de 'aah aah' net zulke apestreken uithalen als Jem en de 'bih' in de berenkuil live door Jem bewonderd is.Jem houdt heel veel van computerspelletjes spelen en heeft al een paar keer de computer zo weten in te stellen, dat pappa de grootste moeite had om alles weer werkend te krijgen.

Ook tellen hoort tot zijn bezigheden, alle cijfertjes op straat worden oneindig benoemd 'een' 'tdlee' 'ach' 'thien'.

Maar het allermooiste is wel Sesamstraat, de video's die mamma heeft gemaakt zijn nu al bijna grijs gedraaid.


Sinds kort kan Jem ook zelf bellen 'bauh' blazen, even wijzen naar het flesje en flink pfffffffffffff ffff ffff blazen en mamma weet wat ze moet pakken. De 1e tekening 'theejtheej' door Jem helemaal zelf gemaakt, hangt al op de koelkast..maar ook de muur heeft ook 'theejtheej' moeten ontgelden.. niets is veilig voor die kleine Jem-vingertjes....Wil je de rest ook zien ??
Klik dan door naar de algemene site...

1998