591.jpg

Net weer megaschrik hier. Die kleintjes lopen echt in 7 sloten tegelijkertijd. Kittens zijn nieuwsgierig, maar Bengalenkittens zijn nog 100 keer erger.

Ik was de vaatwasser aan het vullen, al slalommend om 4 lijfjes heen. Ik ben klaar en heb het besef eerst even kittens te tellen voordat ik hem aanzet. Ik zie er 3 om mijn voeten krioelen. Ik roep naar Jem of hij er daar nog 1 heeft. Nee dus. Ik kijk nogmaals in de vaatwasser.. niets. Ik doe de deur weer dicht, maar zet hem nog niet aan.

Ik loop weg om nr 4 te zoeken. Hoor ik gepiep uit de keuken komen. Ik kijk naar nr 1: 'Piep jij? Nee." Nr 2: "Jij?" Nr 3: "Jij dan, nee ook niet!?" Ik kijk weer in de vaatwasser en hoor het gepiep luider en angstiger maar zie niets. Ik kijk onder de deur en zie daar een lijfje klemzitten. Ishie! Wanneer je bij ons de vaatwasserdeur open klapt, ontstaat er daar bij de scharnieren een horizontale sleuf. Daar was ze ingekropen. Toen ik de deur dichtdeed, kwam ze klem te zitten en kon maar 1 kant op: onder het wasgedeelte diep in de vaatwasser. Ik heb in paniek de onderkant gesloopt en Tim heeft de deur iets omhooggetrokken, en toen kon ik haar aan een poot naar buiten trekken.


Cattery IfnessDisclaimer
©2004