031107.jpg

Wat me trouwens wel ontzettend opviel, woensdag waren er hier 8 jongens in de leeftijd 7-8 jaar. En druk en gek doen natuurlijk, en schreeuwen en stoeien. En wat doet Zahra? Wegvluchten?? Neeheeh! Meedoen! Totdat ze er zelf gek van werd. Ik zag aan haar dat de rem weg was en dat ze van gekkigheid zelf niet meer wist wat ze deed. Ik pakte haar even op, ze kalmeerde, ik zette haar weer neer en ze kon er weer tegenaan met de boys.

Ongelooflijk, geen greintje angst of voorbehoud. Wat dat betreft moet ik de cattery absoluut een pluim geven, ze is perfect gesocialiseerd. En haar karakter heeft geen greintje agressiviteit of onberekenbaarheid.

En ik begrijp ondertussen dondersgoed dat nog een kat erbij plaatsen absoluut met beleid moet, want ze zal een enigszins angstig katje snel overheersen en het leven daarvan zuur maken alleen wegens het feit dat ze geen idee heeft dat het ook anders kan. Zahra wil alleen maar spelen, en uit hinderlagen jagen en is nergens bang voor. Daar zal de andere tegen opgewassen moeten zijn. Zelfs met een andere Bengaal zullen we goed op het karakter moeten letten en inschatten of ze elkaar aankunnen.


Cattery Ifness



Disclaimer
©2004