Cattery Ifness is gestopt
Lees hier waarom

Het weblog en deze website met alle info blijven voorlopig gewoon online.

Wist je dat ik nog regelmatig op Youtube post?


Ifness
een kleine marble bengalencattery in midden Nederland.

Betekenis van de naam Ifness:
Als het eens zo zou mogen zijn

Waarom marble terwijl je bij een bengaal toch meestal aan spotted denkt?
Hierom!

De cattery Ifness site bestaat uit twee delen. Je bevindt je nu op het algemene gedeelte.
De persoonlijke verhalen vind je op mijn weblog.De bengaal is ontstaan uit kruisingen tussen wilde Bengaalse Tijgerkatten en gedomesticeerde katten. Inmiddels is het percentage wild-kattenbloed ongeveer 10 procent en is de huidige bengaal is een vrij betrouwbare kat. Mits je je maar bewust blijft van de wilde trekjes die ze kunnen hebben. Het zijn geen makkelijke katten, maar wel bijzonder!

Wilde Bengaalse Tijgerkat
Als je wat meer wilt weten over de bengaal, het karakter, eigenschappen en rasinformatie, ben je bij deze site aan het goede adres. Ben je op zoek naar een bengaal kitten of een volwassen bengaal en je wilt teleurstellingen voorkomen? Zorg dan dat je genoeg van het ras afweet en maak goed geïnformeerd je keuze.

Onder het kopje 'Info Bengalen' in het linkermenu heb ik geprobeerd een zo uitgebreid mogelijk informatiekanaal te maken, inclusief nuttige algemenere informatie.
Samenvatting: De foto's van deze site zijn nagenoeg allemaal eigendom van Cattery Ifness. Zonder uitdrukkelijke toestemming is het niet toegestaan foto's, afbeeldingen, HTML code en/of tekstmateriaal van deze website te gebruiken m.u.v. de banner. Ook het zg. hotlinken van afbeeldingen is niet toegestaan.
De volledige Disclaimer vindt u hier.