Testimonials
Ifness Ishoe (2008)
Na lang zoeken naar een geschikte kat voor mij, ben ik op Cattery Ifness uitgekomen.
Deze had Ishoe als herplaatser waar ik direct op gereageerd heb. Ik was ook aangenaam verrast om snel een antwoord en een gesprek te mogen krijgen zodat ik nog meer informatie kreeg over Ishoe. Bij de beschrijving stond alle informatie al erg uitgebreid, en meer informatie kreeg ik er nog mondeling bij. De kennismaking ging heel soepel, en ik mocht het met Ishoe proberen.
Vanaf het begin is alles duidelijk gemaakt wat betreft gezondheid en geestelijke toestand van Ishoe. Ook via e-mail kreeg ik nog heel veel tips inclusief foto's. Wat ook heel erg heeft geholpen is het dagboek wat bijgehouden is, zodat ik op mijn gemak alle wel en wee van Ishoe heb kunnen lezen vanaf zijn geboorte. Alles wat gezegd is over Ishoe is waar en klopt als een bus!
Ishoe is een ontzettend lieve kater die ontzettend goed is opgevoed. Hij zal geen vliegje kwaad doen, en luistert goed naar de zinnen die hem aangeleerd zijn, zoals Nee Ishoe of Lief. Hij komt zelden op de eettafel of aanrecht. Hij is een sociaal en nieuwsgierig mannetje wat alles wilt weten. Hij heeft een ontzttend lief karakter, en het is duidelijk dat er veel tijd en liefde in is gestoken.
Via telefoon en internet kan ik altijd contact opnemen met Ilona, en ik kan altijd alles vragen. Ik krijg altijd duidelijk en uitgebreid uitleg, waar ik heel dankbaar voor ben. Zij is een warme, open en eerlijke vrouw die de tijd neemt om alles bespreekbaar te maken.
Ik ben heel erg blij dat ik het vertrouwen heb gekregen om het met Ishoe te proberen, hij is een aanvulling in mijn leven en zou me niet meer zonder hem kunnen voorstellen.

Groetjes, Shekhinah

Ifness Felice (2006)

Kirsten

Ifness Isra (2005)
Met mensen gaat het fantastisch, wat een lief, knuffelig en vrij ding zeg! Ze kan niet genoeg knuffelen, begint te spinnen als je haar optild of als ze je ziet, ze loopt overal met je mee en verdwijnt niet naarboven ofzo als je haar meeneemt naar onze kamer. Ze is gek op alle kinderen en gek genoeg ook op de hond (zie foto's) Hij mag poten op haar leggen, en met zijn neus tegen haar duwen, en ze geeft hem kopjes en strijkt tegen hem aan en spint dan. Ik kon het niet op de foto krijgen maar heb een paar van ze samen gemaakt. En ze is heel erg mooi! We hebben al heel bewonderende reacties op haar gekregen via foto's die ik had gestuurd, en Michael had haar natuurlijk ook nog niet gezien en die is er ook weg van. Ze heeft echt iets heel wilds door die kleur van achtergrond en vlekken. Zo lief, en nergens bang voor! Het wordt echt de ideale showkat als ze zo blijft!
Ze probeerde inderdaad wel de bezem te vangen, en toonde niet de minste angst bij de stofzuiger. Net haar moeder dus. Maar de hond is echt opmerkelijk, want de meeste katten zijn er toch bang van als ze ze niet gewend zijn, en tegen de katten blaast ze! Maar die drukke, opdringerige hond krijgt kopjes.. Het is echt heel grappig om te zien, ze graaft in zijn haar en neuzelt alsof ze een tepel zoekt. En net liet hij zijn kop rusten op de vensterbank zodat zij zijn kop kon likken. Die enorme kop met haar kleine tongetje! Ze gaf gauw op. Ze strijkt langs hem en laat haar kop in zijn bek nemen. Ze spelen een beetje, en de hond houdt echt rekening met haar formaat. Ze laat niet over zich lopen, maar ze heeft als ze in de kattenkamer zit (meestal zit ze bij ons) wel haar vriendinnen. Ze is nog erg druk maar er is natuurlijk genoeg ruimte om zich uit te leven. Ze probeert niet zo erg om in de dweilemmer te vallen als haar moeder deed als kitten, en ze zit graag op schoot en laat zich kroelen. Ze is echt nergens bang van.
IK heb zeker geen spijt dat we Isra hebben genomen, en ik denk dat we alleen maar steeds blijer met haar gaan worden. Ze is zo lief en brutaal, en haar uiterlijk heeft alle kwaliteiten waar wij trots op zijn dat we ze bereikt hebben: extreem contrast, grote vlekken in een vloeiend patroon, behoorlijk wild uitziende kop voor een geglitterd poesje, lichte buik. Een waardige afstammeling van Ariel! Eigenlijk veel mooier dan Ariel natuurlijk. Nu nog opvoeden, zodat ze te showen is ;-)

Kirsten

Cattery Ifness maakt haar content zelf, of gebruikt een bronvermelding met toestemming. Neem je content over, ook al herschrijf je het, een bronvermelding is wel zo netjes! Wie geen bronvermelding vermeldt, schendt het auteursrecht en is strafbaar. Te gebruiken link:

<a href="http://www.ifness.com/bengaal">© Cattery Ifness</a>