Dieren Verzekeren
Maand gratis zorgverzekering voor je Ifness kitten

Ondanks optimale zorg die ik als fokker gegeven heb, weet ik dat een kitten in zijn/haar prille jeugd kwetsbaar is.

Het kan zeer zinvol zijn voor een huisdier een zorgverzekering af te sluiten. Ik bied bij mijn kittens geheel vrijblijvend een maand gratis verzekering via Petplan Zorgverzekeringen aan. Deze verzekering dient, indien je daarvan gebruik wil maken, binnen een week na overdracht geactiveerd te worden via de email die je van Petplan ontvangt. Gedurende de maand gratis verzekering kan je besluiten vervolgens de verzekering te verlengen met een zorgpakket naar keuze. Deze verzekering is geheel vrijblijvend en loopt na 1 maand automatisch af. Wanneer je kitten gedurende de maand gratis verzekering onverhoopt ziek wordt, een aandoening krijgt of betrokken raakt bij een ongeval dan kunnen de kosten van de dierenarts gedurende deze maand door Petplan vergoed worden tot een bedrag van euro 2000,- (onder voorbehoud verzekeringsvoorwaarden Petplan). Hierdoor is je kitten verzekerd vanaf het moment waarop je hem/haar in huis hebt.

Een zorgverzekering voor je kat

Verantwoord huisdierbezit brengt ook een goede verzorging voor je kat met zich mee. Dat is niet alleen voeding, speeltjes of mooie mand. Goede verzorging betekent ook dat je voorbereid bent op mogelijk hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen.
Net als jezelf kan ook je kat betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. In de meeste gevallen kan de dierenarts je huisdier weer genezen. De kosten hiervan kunnen echter behoorlijk oplopen en je kunt geconfronteerd worden met een forse rekening van honderden of zelfs wel meer dan duizend euro. Het is van belang dat je dan in staat bent deze (onverwachte) hoge kosten te betalen.
 
Sinds een paar jaren is het mogelijk om een zorgverzekering af te sluiten voor je kat. Vrijwel alle medische kosten ten gevolge van een aandoening, ziekte of ongeval worden door de verzekeringsmaatschappij vergoed. Een geruststellende gedachte wanneer je wel iets anders aan je hoofd hebt. Net als bij verzekeringen voor mensen zijn er ook bij de dierenverzekeringen verschillende pakketten en aanvullende verzekeringen. Alles staat duidelijk vermeld in de brochures en de polisvoorwaarden die te vinden zijn op de website. Zodoende bent je vooraf geïnformeerd over de vergoedingen en premies. Je kan zelf te bepalen hoe je je huisdier wilt verzekeren.

Petplan biedt diverse pakketten aan en is een betrouwbare maatschappij met heldere voorwaarden. De Petplan zorgverzekeringen zijn ontwikkeld door dierenartsen en zaken als preventieve zorg (als entingen en vlooienmiddelen) en de sterilisatie en castratie kunnen worden meeverzekerd.
 
De kosten van een verzekering zijn afhankelijk van de leeftijd. Ook het soort pakket en de looptijd van de verzekering bepalend voor de premie. Op de petplan website kan je de premie berekenen en vijblijvend een offerte aanvragen. Ook is het mogelijk direct een verzekering af te sluiten. Je krijgt deze 14 dagen op zicht.
 
Cattery Ifness maakt haar content zelf, of gebruikt een bronvermelding met toestemming. Neem je content over, ook al herschrijf je het, een bronvermelding is wel zo netjes! Wie geen bronvermelding vermeldt, schendt het auteursrecht en is strafbaar. Te gebruiken link:

<a href="http://www.ifness.com/bengaal">© Cattery Ifness</a>